Steun de anti-fascistische strijd, word donateur!

worddonateurDe anti-fascistische strijd is helaas hard nodig. Zeker in deze tijden van groeiende onverdraagzaamheid naar vluchtelingen, toenemend racisme in de samenleving en politiek en racistisch politiegeweld. De Anti-Fascistische Actie (AFA) strijdt al sinds 1992 tegen alle vormen van racisme en uitsluiting. Dat doen we bijvoorbeeld in de vorm van een demonstratie, een blokkade, het verspreiden van flyers om mensen te informeren, het plakken van posters en het ondersteunen van andere organisaties.

Voor acties, actiemateriaal en de vaste kosten voor het kantoor van het landelijk secretariaat is helaas geld nodig. Daarom is AFA opzoek naar donateurs die maandelijks een klein (of groot) bedrag willen doneren. Al het geld wat bij AFA binnenkomt gaat direct naar de strijd tegen racisme, seksisme en homofobie.

Word donateur van AFA en stort maandelijks een bedrag op rekeningnummer NL57 INGB 0009 4742 45 ten name van AFA Nederland ovv ‘Donateur’.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s