Zantifa ondersteunt fakkeltocht tegen discriminatie in Wormerveer

fakkeloptocht1De Zaanse AFA groep Zantifa ondersteunt de jaarlijkse fakkeltocht op 24 december 2016 tegen discriminatie in Wormerveer en roept iedereen op er aan deel te nemen.

Aanstaande zaterdag is er weer een Fakkeloptocht tegen discriminatie vanuit de Groote Weiver. Deze Fakkeloptocht wordt al jaren gehouden als tegengewicht tegen discriminatie. Wij lopen dit jaar ook mee om onze stem tegen discriminatie te tonen. Racisme en fascisme laten wij niet toe, ook niet in de Zaanstreek. Wanneer parlementaire politiek fascisme toelaat, wordt een tegenbeweging noodzaak! Hier onder de oproep van de organisatie van de fakkeltocht:

Zorg voor tegenwicht!
Op kerstavond stellen wij ons intolerant op tegen intolerantie en laten we zien dat we onverdraagzaamheid niet verdragen. In woord en in daad. De breed gedragen fakkeloptocht op kerstavond stimuleert een samenleving waarin plaats is voor iedereen.

Maaltijd
Liefhebbers van een ‘vleesloos’ diner kunnen op 24 december al om 18:00 uur terecht in De Groote Weiver. De maaltijd kost € 6,-. Voor het diner is reserveren verplicht, via telefoonnummer: 075 737 0100 Of via: info@degrooteweiver.nl

Verzamelen
Het verzamelen voor de fakkeloptocht, die ongeveer 45 minuten duurt, begint om 19:30 uur. Om 20:00 uur gaat de tocht van start, traditiegetrouw begeleidt door het Alkmaars Straatorkest. De tocht voert door Wormerveer en Krommenie. Fakkels zijn ter plekke te koop voor € 2,50-.

Facebook event: www.facebook.com/events/108179989678258/
Tijd: 19:30
Locatie: Industrieweg 1a, Wormerveer

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s