21-7-2017: Benefietbarbecue voor AFA in Den Haag

Op vrijdag 21 juli 2017 zal er een veganistische benefietbarbecue worden gehouden in de St. Pauli kroeg ‘De Klarist’ In Den Haag. Alle opbrengst gaat naar de Anti-Fascistische Actie.

De afgelopen jaren zijn de activiteiten van extreem-rechts op straat behoorlijk toegenomen. Zo ging Pegida bijna maandelijks de straat op en ook de NVU demonstreerde weer vaker. Gelukkig waren er ook constant protesten tegen deze racistische demonstraties, maar al deze protesten kosten helaas ook geld. Denk aan posters en flyers drukken, spandoeken en allerlei andere kosten. In deze tijden van groeiend racisme en fascisme is het keihard nodig om de antifascistische strijd te blijven voeren. En ook voor de toekomst is daar geld voor nodig. Daarom deze benefietbarbecue!

De benefietbarbecue start vanaf 19:00, is veganistische en kost 5 euro of meer. De Klarist is open tot 2:00 en is te vinden aan de Weimarstraat 319 in Den Haag.

Kom je ook naar de benefietbarbecue, stuur even een mail naar afadenhaag@riseup.net zodat we weten voor hoeveel mensen we eten moeten maken!

https://afadenhaag.wordpress.com/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s