Geen Mens Is Illegaal t-shirts en truien te koop

In aanloop naar de Geen Mens Is Illegaal demonstratie op 3 november in Den Haag hebben wij t-shirts en truien te koop met het de tekst: Geen mens is illegaal. Weg net fort Europa. Bewegingsvrijheid voor iedereen. De opbrengt van de shirts en truien gaat naar de kosten die gemaakt worden om de demonstratie te organiseren.

De t-shirts, girly shirts en truien zijn te verkrijgen in de maten extra large tot en met small. T-shirts kosten 12,00 en truien 25,00 exclusief verzendkosten. Je kan ze bestellen door een mail te sturen naar: afa (at) afanederland.org dan krijg je een mail terug met de totale kosten en waar je het naar kan overmaken. Vergeet niet de maat en je adres te vermelden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s