Help mee flyers en posters verspreiden! Stop racisme! Stop de bezuinigingen!

De posters en flyers zijn binnen ter aankondiging van de Stop racisme! Stop bezuinigingen! manifestatie die AFA organiseerd op 21 september op het plein voor het Centraal Station in Den Haag. Wij roepen iedereen op om te helpen met het verspreiden van posters en flyers in bijvoorbeeld lokale buurthuizen, winkels en sociale centra’s bij jouw in de buurt. Ook zoeken wij nog mensen die posters willen plakken.
foto(1)
Wil je helpen de manifestatie op 21 september een succes te maken en poster en flyers ontvangen. Stuur dan een e-mail naar afa (at) afanederland.org. Vermeld hoeveel flyers en posters je wilt hebben en vergeet je adres niet door te geven, dan sturen wij het kosteloos op.

Helaas kost actievoeren geld, dus ook dat is van harte welkom! Geld kan je overmaken naar: rekeningnummer: 9474245 ten name van AFA Nederland te Den Haag ovv 21 sep.

Op 21 september zal er een manifestatie plaatsvinden in Den Haag onder het motto: ‘Stop racisme! Stop de bezuinigingen!’ Deze dag willen wij een geluid laten horen tegen de PVV die dezelfde dag ook in Den Haag protesteert, en tegen de onacceptabele bezuinigingen die het VVD / PvdA kabinet wil doorvoeren.

Het is belangrijk om in tijden van crisis te waken voor xenofobe en racistische tendensen in de samenleving. In heel Europa zijn extreem-rechtse partijen aan een opmars bezig, zoals bijvoorbeeld in Griekenland waar de fascistische partij Gouden Dageraad groot is geworden en waar racistisch geweld aan de orde van de dag is.

Het is hard nodig om tegen de bezuinigingen en uitbuiting door banken etc. in verzet te komen. Maar we moeten ons niet voor het karretje van politieke partijen laten spannen, omdat zij liever een zondebok aanwijzen dan dat ze naar het onderliggende probleem kijken.

Terwijl de bankdirecteuren zich blijven verrijken over de ruggen van mensen die het al niet breed hebben, wordt er volop bezuinigd op sociale zekerheden zoals de zorg, de AOW en het onderwijs. Bibliotheken en jeugdcentra worden gesloten omdat er zogenaamd geen geld voor zou zijn. Maar er is geld genoeg, alleen wordt dat niet eerlijk verdeeld. Dat is het probleem en daar moeten we wat aan doen!

Kom naar de manifestatie en laat je horen tegen racisme en tegen de bezuinigingen!

Locatie: Plein voor Centraal Station, Den Haag
Tijd: 12:00

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s