8/9/10 mei 215: Alerta Alerta Festival – Anti-Fascistisch benefiet.

11008811_1590315647849593_3053065514817544698_oVan vrijdag 8 t/m zondag 10 mei 2015 zal in de OCCII in Amsterdam het Alerta Alerta Festival plaatsvinden. Het festival wordt georganiseerd door Autonomia Promotions en is een benefiet voor de Anti-Fascistische strijd. Het festival heeft een driedaags programma vol met muziek, workshops, lezingen, films, kunst en eten. Het festival wil verschillende culturen en muziekstijlen samenbrengen onder één anti-fascistisch front.

De vrijdag zal in het teken staan van Hiphop, met live optredens en dj’s waaronder Ontvlambaar Crew uit België en G-Do & Xception uit Chicago/Amsterdam. Zaterdag is Punkavond met o.a. Autonomads uit Engeland en 100 Raisons uit Frankrijk en op zondag zullen o.a. Shoe Eating Rabbits en Sprank optreden op Folk Sunday.

Tijdens het festival zullen er verschillende lezingen worden gehouden door anti-racistische groepen als MAD Mothers en D’HERO Movement. Verder zullen er het gehele weekend workshops worden gehouden, uiteenlopend van Krav Maga en Kickboxen tot Internet Security, worden er films vertoond en zullen er verschillende stands en distro’s zijn. Uiteraard zal ook Anti-Fascistische Actie Nederland zal tijdens het festival met een stand aanwezig zijn.

Kijk voor meer info en het volledige programma op het Facebook event van Alerta Alerta Festival of op de website van de OCCII.

Kom 8/9/10 mei naar Amsterdam voor het Alerta Alerta Festival!

Alerta Alerta Festival / Antifascistisch benefiet
8/9/10 mei 2015
OCCII Amsterdam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s