9-4-2017 Antifa café Utrecht: A Day To Become Active Again

De verkiezingen zijn achter de rug en helaas vallen veel mensen weer terug in hun politieke winterslaap. Om dit proberen tegen te gaan zal het Antifa Café in Utrecht op 9 april 2017 dit keer vooral een praktisch dagje worden, met verschillende workshops.

Van verfbommen maken tot directe actiemethodes. Een volledige lijst van workshops zal later bekend gemaakt worden. Zoals altijd is Bookcafe De Barricade gewoon open, eten zal verzorgd worden door Barriccoons Kitchen, kan je een brief schrijven voor een opgesloten kameraad en screenen we de film “Was tun, wenn’s brennt?“

Tot dan!
ps. het is de tweede zondag van April, niet de eerste zoals gewoonlijk!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/193897684432058/
Locatie: ACU, Voorstraat 71, 3512 AK Utrecht
Datum: 9 april 2017
Tijd: 15:00

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s