Bussen van Amsterdam en Den Haag naar NoHoGeSa acties in Enschede op 18-06

StopHogeSaA5Internet-725x1024[ENGLISH BELOW)

Op zondag 18 juni willen de Duitse neo-nazi hooligans van HoGeSa samen met enkele Nederlandse racisten van Pegida demonstreren in Enschede. Dit kunnen we niet zomaar laten gebeuren. AFA Nederland organiseert die dag een tegendemonstratie in Enschede, en ook Laat Ze Niet Lopen roept op tot actie tegen de nazi-demonstratie. AFA Den Haag en AFA Amsterdam hebben daarom besloten om beiden een bus te regelen zodat er gezamenlijk naar Enschede gereisd kan worden.

De beschikbare plaatsen zijn gelimiteerd, dus als je gebruik wil maken van een plek in de bus meld je dan tijdig aan. Het aanmelden gaat als volgt:

Den Haag: stuur een e-mail naar afadenhaag@riseup.net. Je krijgt dan een bevestigingsmail terug met de verzamellocatie in Den Haag. We verzamelen om 08:15 (stipt!) bij deze verzamellocatie.

Amsterdam: stuur een e-mail naar nohogesa.bus@gmail.com. We verzamelen om 08:30 (stipt!) bij de Binnenpret, Eerste Schinkelstraat 14-16 Amsterdam.

Natuurlijk kan je ook op eigen gelegenheid naar Enschede komen, met de trein of je eigen auto. Op deze manier kunnen er zo veel mogelijk mensen mee om op te staan tegen de neo-nazi’s van HoGeSa. Ben je van plan om vanuit Amsterdam of Den Haag met je eigen auto naar Enschede te reizen, dan kun je via bovenstaande e-mailadressen ook eventuele vrije plekken in je auto aangeven. We vragen je dan ook te verzamelen bij dezelfde vertrekpunt, op dezelfde tijd. Mail ook om je af te melden als je verhinderd bent, dan kan de plek alsnog benut worden.

In 2014 kwam HoGeSa met ruim 5000 neo-nazi hooligans samen in Keulen waar ze buurtbewoners, migranten en antifascisten aanvielen. Nu hebben Duitse nazi’s Enschede uitgekozen om hun geweld en gedachtegoed te verspreiden. Dit kunnen we niet zomaar laten gebeuren. Stop de internationale nazi demonstratie in Enschede!

We hopen jullie allemaal in Enschede te zien op 18 juni!

TOEN NIET, NU NIET, NOOIT MEER FASCISME!!!

Voor meer informatie over de acties zie https://nohogesa.noblogs.org.


ENGLISH:

On Sunday the 18th of June, the German neo-nazi hooligans of HoGeSa want to join up with a group of the Dutch Pegida’s racists to demonstrate in Enschede (NL). We can’t allow this to happen. AFA Nederland organises a counterprotest, and Laat Ze Niet Lopen (Don’t Let Them Walk) calls for action against the nazi-demonstration. AFA Den Haag and AFA Amsterdam have decided to arrange a bus to make it possible to travel to the counter-protests as a group.

There’s a limited amount of seats available, so please join the bus on time. You can join the bus as follows:

Den Haag: send an email to afadenhaag@riseup.net to register. We will send back a confirmation e-mail with the boarding location in Den Haag. We will assemble there at 08:15 sharp.

Amsterdam: send an e-mail to nohogesa.bus@gmail.com to register. We assemble at 08:30 sharp at the Binnenpret, Eerste Schinkelstraat 14-16 Amsterdam.

Of course you can also go to Enschede by yourself or with your group, by train or your own car, so we can stand up against the neo-nazis of HoGeSa with as many people as possible. If you are going by car from Den Haag or Amsterdam and have free seats that you want to share, please send an email as well. We’ll ask you to assemble at the same time and location as the bus. Please inform us if you have signed up and are somehow prevented to go by sending an e-mail to the same adress, so someone else can still take your place.

In 2014 HoGeSa assembled well over 5000 neo-nazi hooligans in Cologne, where they attacked local residents, migrants and anti-fascists. The German nazi’s have now picked Enschede to propagate their violence as well as their racist views. We can’t allow this to happen. Stop the international nazi demonstration and join our bus from Den Haag to Enschede!

We hope to see all of you in Enschede on June 18!

TOEN NIET, NU NIET, NOOIT MEER FASCISME!!!

For more information on the actions see https://nohogesa.noblogs.org/english/.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s