Nieuwe brochure Alert! ‘Black Metal, Heidendom & Nazisme’

BdO-brochure`Black Metal, Heidendom & Nazisme, 10 jaar concerten, mailorders en labels uit het extreemrechtse spectrum in Nederland´. Deze fullcolour brochure, uitgekomen in februari 2014, is een bundeling van spraakmakende (bijgewerkte) artikelen die de afgelopen tien jaar in Alert! zijn verschenen.

Artikelen die hebben geleid tot annulering van concerten, die de druk hebben opgevoerd op autoriteiten om actie te ondernemen tegen het verspreiden van neonazistische propaganda en die inzicht hebben gegeven in de bruine krochten van een muziekgenre. In tien jaar is er veel veranderd, maar nog steeds is er een continuïteit in het aanbod van extreemrechtse bands, dat via concertzalen en mailorders hun weg vindt naar de afnemers.

40 pagina´s, rijk geïllustreerd met tientallen kleurenfoto´s. Los te koop: Boekenwinkel Opstand!, Den Haag. Rooie Rat, Utrecht. Fort van Sjakoo, Amsterdam. Rosa, Groningen.

De brochure is te bestellen door overmaking van EUR 5 op IBAN: NL90 INGB 0006 896749 Alert, Utrecht, onder vermelding van Black Metal. Mail even je adres naar leesalert@xs4all.nl

Meer informatie: www.alertmagazine.nl

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s