16-09-2012 Lawaaidemo detentiecentrum Rotterdam airport

Op zondag 16 september zal er een solidariteitsprotest plaatsvinden bij het detentiecentrum Rotterdam/The Hague airport, uit solidariteit met de vluchtelingen die vast zitten puur omdat zij niet de juiste papieren hebben.

608 plaatsen bied het detentiecentrum wat naast de landingsbaan ligt. De omstandigheden zijn er slecht. Geen zorg, geen rechten, nauwelijks tijdverdrijf en slecht eten. Kom je in verzet dan wacht de isoleercel, waar je al helemaal niets hebt. Vrouwen, mannen en kinderen die gevlucht zijn en opzoek zijn naar een plek om een beter bestaan op te bouwen worden hier inplaats van geholpen opgesloten en weggepest. Het is daarom ook zee belangrijk deze mensen te ondersteunen en te laten merken dat er wel degelijk mensen zijn in Nederland die dit inhumane beleid afkeuren.

Kom 16 september naar het detentiecentrum bij Rotterdam/The Hague airport en toon je solidariteit! Neem toeters, fluitjes, trommels en andere spullen mee om lawaai te maken zodat ze ons binnen goed kunnen horen.

Verzamelpunt: Randstadrail (E) halte Melanchtonweg, Rotterdam
Tijd: 14:30

AFA Den Haag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s