Anti PVV spandoekenactie Drachten

Op woensdagmorgen 5 September 2012 hielden een aantal Friese antifascisten een flyer en spandoekaktie op de grote fietsbrug over de Noorderhogeweg in Drachten.

Op de “Drachster Poort” waren spandoeken geplaatst met de teksten -” Toen niet , Nu niet , Nooit weer fascisme” en “Een Volk , Wereldvolk , Nee tegen discriminatie en Racisme”. De anti PVV aktie werd op de brug voortgezet met een flyeraktie waarin mensen werden gewaarschuwd om vooral niet te stemmen op een discriminerende en moderne fascisische partij als de PVV.

Veel mensen reageerden positief en toeterden enthousiast als ondersteuning. De spandoeken werden duidelijk gelezen. Donderdagavond vind er een anti PVV flyeraktie plaats in het centrum van Leeuwarden met ondersteuning van spandoeken en posters.

AFA FRYSLAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s